Pisket sjokolade Ganashe med rom !

2 kommentarer

Gagga :)

03.okt.2010 kl.20:48

Hei :) Kan jeg bytte ut med Baylis og ha den upisket på en kake som ganashe? Holder dette til å dekke en hel kake tror du ? Burde da kanskje ha den i kjøleskapet til den er litt tykkere før jeg har den på ?

Elisabeth

sweets2share

03.okt.2010 kl.21:58

Gagga:

Hei :)Pisket og "flytende" ganashe er det samme oppskrift på.. men det er varierende blandingsforhold etter smak og brukerområder. Til en rund kake delt i to med fyll og lokk av ganashe, vil jeg endret konsistensen noe og mengden. 3 dl fløte + 375 sjokolade. følg framgangsmåten, men avkjøl den på benken. Vil du ha en blankere krem har du i 1 ss honning mens den er varm, noen bruker også litt meierismør hvis det er det du har i hus.Men jeg foretrekker å bruke søt honning i stede for salt smør, for de fleste har ikke saltfritt smør liggende

Skriv en ny kommentar

hits