En "nøkkel" til bakesuksess - mel !

Det er endel forskjellig mel å få kjøpt til finbakst, men for å ikke sende  leserne ut på hanlderunder etter for mye spesialvarer, baker jeg med helt vanlig hvetemel, så sant det ikke står noe annet i oppskriften.

Et meltips som alle bør følge er :  Ha melet lagret i en lufttett boks eller knyt en pose rundt så det ikke varierer  i fohold til luftfuktighet.. og da blir det også veldig lite melsøl på hyllene i skapet.

Sikt alltid melet før det tas i deigen, eller i det minste rør kraftig i det med en visp. Dette er viktig for å dele melet og gi det luft, så ikke dine gjester får en liten ekkel melklump i munnen, og det gir mer spenst, fylde og høyde til kakene.

Det er de små detaljene som gir de store resultater !

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

sweets2share

sweets2share

46, Sarpsborg

online counter
Blogglisten

Kategorier

Arkiv

hits