Vaniljekrem !

6 kommentarer

harmonica

03.nov.2010 kl.13:17

Du får selv et egg til å se vakkert ut på dine bilder!! Og vaniljekrem, mmm...

sweets2share

03.nov.2010 kl.14:00

harmonica:

nå lo jeg godt !! Takk :)

Kari

03.nov.2010 kl.16:33

Samboeren min kan omtrent spise bare vaniljekrem. Jeg har alltid kjøpt ferdig, men nå skal jeg begynne å lage den selv. Det er jo bare så mye bedre.

Lurer på om du kan hjelpe meg med en oppskrift. For ganske mange år siden laget jeg en slags sitronkrem. Mener oppskriften kom fra Ingrid Espelid Hovig og jeg serverte den til fruktsalat. Det var kjempegodt og var lenge noe jeg omtrent alltid laget da jeg skulle ha gjester. Oppskriften gikk så i glemmeboken og jeg finner den ikke igjen. Har du noen ide om hva slags krem jeg laget? Har sett på Lemon Curd oppskriften, men tror ikke det er det jeg laget.

Kari :-)

sweets2share

03.nov.2010 kl.18:52

Kari:Det er veldig enkelt å lage, og smaker himmelsk :) lykke til :)

Kremen må jeg nok vite litt mer om. Kan du huske om den var hvit som med fløte i eller om den var som en curd gul og litt transperant. Liker du sitron så vil jeg anbefale å lage en curd og den kan blandes i pikset krem, det er borten for godt for en som liker sitrus. Har to gamle bøker, av Ingerid Espelid her men sto ingen sitron krem i de..

Send meg mail om du ønsker, så skal jeg prøve så godt jeg kan å finne ut av det.

sweets2share@hotmail.com

Kari

05.nov.2010 kl.09:17

Kremen var ikke curd gul. Lignet vel litt på vaniljekrem og var ikke komplisert å lage.

sweets2share

05.nov.2010 kl.09:32

Kari:Min gamle mor er kokk og har kokebøker fra før dinosaurussenes tid, og der fant jeg en, som jeg faktisk står å lager nå.. Tror vi nærmer oss hva du vil ha, håper jeg :)

Kommer i morgen som innlegg !!

Skriv en ny kommentar

hits